Om meg

Jeg er 39 år gammel, dame, dataingeniør og kaffekjerring. Jeg lever et ganske gjennomsnittlig liv med hus, 2 barn, hybridbil og hundeallergi. Jeg liker duppeditter, brettspill og baking. De siste årene har vi bodd i et rødt hus nesten helt på toppen av en ås i Sørum. Sammen med meg bor min forskermann, turboprisen på 10 år, lillebror på 7 år.

Kanskje ser du meg som en flink pike. For jeg er engasjert, både her inne og i det «virkelige» liv. Jeg synes som mangt og mye, og er ikke redd for å stå fram. Skjønt, jeg synes det er lettere å kjempe en kamp for andre enn for meg selv. Kommer av og til i dilemma om hvor vidt jeg bør si fra eller ikke.

Jeg elsker å bake. Kan sitte i timesvis med pynt, men har funnet ut at det enkle ofte er det beste. I alle fall tidsmessig. For det er ofte mye annet som også skal gjøres når det er kakebaking på gang. Jeg er også glad i å lese. Jeg har gått fra papir, via ipad og kindle paperwhite til Icarus e-reader. Jeg leser det meste, men chicklit og krim er favorittsjanger. De tunge bøkene får jeg spare til det er mer enn noen minutter her og der. Drømmer om en hel søndag alene med en bok og en pose smågodt, slik jeg hadde før jeg fikk barn.

Jeg har alltid likt å skrive. Denne bloggen er mitt «speakers corner». Et sted hvor jeg kan kaste ut meninger og tanker ut i det store universet. Mest for min egen del. Ofte kaster jeg ut spørsmål også. Ting jeg lurer på. Gi meg gjerne en kommentar. Selv om jeg skriver for meg selv og ikke har noen plan eller ønske om å bli kjent, blir jeg kjempeglad for kommentarer!

Jeg har to regler når det gjelder bloggingen min: det skal gi meg energi, og jeg skal ikke be om unnskyldning for fravær. De henger kanskje sammen. Av og til må jeg logge av  mobilen for å logge på livet som en kjent mobiloperatør sa.

Abelone