3 ting jeg ikke kan leve uten

Det beste i livet er gratis sies det, og at lykke kan ikke kjøpes, men det er nå likevel noen fysiske ting jeg ikke kan leve uten. Eller altså, jeg kan. Tror jeg. Men det ville ikke være et lykkelig liv.

Kaffe

Med tanke på at jeg ikke likte kaffe da jeg var ung, hadde jeg aldri trodd at jeg skulle bli en slik kaffekjerring som jeg er nå. Jeg er avhengig! Får vondt i huet på kvelden dersom jeg ikke har drukket kaffe. Ungene har lært seg at det ikke er mye vits i å prate med meg før jeg har fått kaffe eller som de sa da de var små: «det er kaffe med på leken». Men det er jo litt rart at jeg sjelden klarer å drikke opp en hel kopp før den er for kald og setter igjen kopper med kaffeslanter stadig vekk.

Lesebrett

Grunnen til at jeg i det hele tatt kom på å tenke på hva jeg absolutt ikke kan leve uten var faktisk at lesebrettet mitt gikk i stykker mens vi var på ferie. Heldigvis hadde jeg med en papirbok også, så jeg slapp å kjede meg på flyet (skjønt siden jeg midt i det mest spennende ble det til at jeg leste på telefonen, men det er virkelig ikke behagelig. Once you go e-ink you never go back!)

Sjokolade

kaffe, sjokolade, e-bok på lesebrettet ❤️

Jeg ❤️ sjokolade! Hvis jeg hadde kunnet hadde jeg spist det hver eneste dag. For øyeblikket går det mye i sukkerfri varianter, egentlig forsøker jeg å leve uten den, men det blir mest å begrense hvor mye det blir av den. For det må da være lov å kose seg litt? – En av sjokoladeprodusentene påstår i alle fall at det er lov å la seg friste…

Først nede på en god fjerdeplass kommer familien… Altså hvis vi snakker om for alltid hadde de nok kommet høyere opp på lista. Men for noen dager eller en uke? Ikke noe problem. De andre tingene derimot, de vil jeg ha nesten hver dag. Jeg ville tatt dem med meg dersom jeg skulle på en øde øy. Faktisk tror jeg at jeg kunne hatt det ganske fint på en øde øy en god stund så lenge jeg hadde disse tingene (skjønt, lesebrettet krever både strøm og internettilgang, så…)

Hva kan du ikke leve uten?

Abelone

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.