Alt jeg ikke rakk – med avslørende bildebevis

Innimellom strekker ikke tiden til. Eller det er ikke egentlig sant, det handler vel mest om prioriteringer. Men det er veldig lett å fokusere på alt det jeg ikke rekker. Bare så langt i mai har jeg for eksempel ikke rukket å:

vaske grillristen


Den har stått å kjøkkenbenken en drøy uke før den havnet i balja. Der har den nå stått i to døgn… vel, det kommer nok til å løsne kjapt når jeg bare setter i gang etter å ha stått så lenge.

stikke innom posten og hente pakkene fra matsmart


Først kvelden før pakkene mine ble sendt i retur tok jeg en stresset tur til utleveringsstedet. Men jeg har fått pakket dem ut nå – det tok bare tre dager. De tomme eskene derimot står fortsatt der.

lage kake til 17.mai


Freia lagde bare Nonstop i rødt, hvitt og blått til grunnlovsjubileet, men de var jo perfekte til å pynte en kake med til 17.mai. Smarties inneholder gluten og er derfor ikke et alternativ (dessuten er blåfargen helt feil). Så da måtte det bli med en pose m&m hjem fra London. Men jeg rakk aldri å lage noen kake til 17.mai. Ikke at vi hadde hatt tid til å spise noe særlig kake hjemme på 17.mai. Men vi klarte å spise opp en hel kransekake i løpet av pinsehelga! (Og den siste kiloen jeg hadde som mål å gå ned før ferien fikk plutselig selskap av to til…)

bake skikkelig gode 17.maimakroner


Når vi snakker om 17.maikaker… Jeg foreslo en del enkle kaker til 17.mai, men var usikker på om makroner var enkle. Jeg bakte noe som skulle likne blå og røde makroner. De ble aldri fylt. Og til tross for at jeg har kjøpt makronmatte, så fikk makronene feil konsistens… (jeg skylder selvsagt på at det ikle er mulig å steke med åpen dør på stekeovnen min, for det står det at man skal gjøre i oppskriften)

vise fram 17.maibord på budsjett


Jeg gjorde det i fjor og hadde tenkt å gjøre det igjen. Men jeg rakk aldri å dekke noe bord før 17.mai, og da er inspirasjonen litt sent ute på et vis. På bordet der er det forøvrig bare lys og servietter som er kjøpt for anledningen. Sykt vanskelig å få tak i ensfargede blå servietter for tiden…!

være miljøbevisst på ferie

Dette var bare et måltid på ferien… det må da være mulig å være miljøvennlig selv når man er på reise? Men når jeg hadde mast ferdig om glutenfri mat var det ikke veldig fristende å be dem lage kaffen i medbrakt kopp. (Vi hadde forøvrig med matpakke, men det høljregnet, så det var ikke så fristende å sette seg ute med den). Jeg rakk heller ikke å skrive noe innlegg om forskjellen på glutenfritt utvalg i London og Paris, faktisk tror jeg ikke jeg har sagt noe cøliaki ifm cøliakimåneden som er i mai. Som «nybakt» cøliakimamma er det nesten en skandale!

være aktiv alle dager i kampanjen

Vi har sykle til jobben aksjon på jobben, og der kan man få merker (I know, jeg er skikkelig barnslig). Et av dem er å være aktiv hver dag hele perioden. Det har jeg ikke klart. Men jeg har stort håp om de fleste andre.

Jeg tillot forøvrig varsler fordi jeg trodde appen skulle gi meg beskjed når jeg fikk nye merker. Det gjør den ikke, den bare maser hver morgen om at jeg skal være aktiv. Bildet er tatt en søndag. Klokken er (som du ser) 8 på morgenen, og vi har en lang sightseeingdag foran oss. 26 000 skritt på en dag er ikke å være aktiv i følge den appen…

vaske sykkelen

Det har vært fint vær lenge nå, men det var en dag litt tidlig i sesongen hvor det ble litt vått på vei hjem. Sykkelen er fortsatt like møkkete. Er kanskje ikke så rart at den knirker?

kose meg med rødvin og beis

Jeg hadde store planer om en spøk om beiskos eller rødvin&beis. Men jeg rakk aldri å lage noe kult bilde til det.

lese bøkene som står i kø

Bestilte en haug med bøker på eBokBib, og plutselig var alle klare samtidig. Problemet med digitale lån er at de forsvinner når tiden er ute. Og det kom to fysiske bøker i tillegg hjalp ikke akkurat på saken. (Men jeg har ikke rukket å lese noe særlig uansett format).

rydde nattbordet

Bildet snakker for seg selv. Det er et skikkelig rot. Rakk visst faktisk ikke å skru på lyset skikkelig før jeg tok bildet heller…

Jeg hadde tenkt å bruke epilator på leggene før sommeren, men det rakk jeg visst ikke. Tok et raskt sveip med barberhøvelen, så nå er det snart like langt igjen… øyenbrynene skulle også vært nappet og neglene lakket. En vakker dag…

Rekker du alt du ha tenkt å gjøre?

Abelone

Facebook Comments

One thought on “Alt jeg ikke rakk – med avslørende bildebevis

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.