Selfie og selvskryt

Jeg påsto jeg skulle svare på et spørsmål hver uke. Det er to uker siden jeg svarte på det første… Men nå kommer endelig (?) neste innlegg i serien. Spørsmålet er selvsagt valgt fordi jeg har lyst til å skryte av meg selv 😉

Ukens spørsmål: Den siste selfien jeg tok var…

… denne som jeg tok da jeg hadde kommet fram på jobb etter å ha tråkket i gang sykkelsesongen.

Tommel opp for meg som har startet sykkelsesongen! (Jo, jeg bruker hjelm, men den hang på sykkelen og jeg hadde kommet meg helt inn på kontoret på bildet)

I hele vinter har jeg gledet meg til sykkelsesongen skulle starte. I alle fall mens jeg har stått og ventet på bussen i kulda for å komme meg på trening. Tenkt så deilig det blir, tenkte jeg, slippe å stå opp grytidlig for å komme avgårde, slippe å bruke 45 minutter på treningssenteret, men bare ta treninga til og fra jobb. Vel, nå som sesongen er her er jeg ikke like ivrig. For kaldt, for tåkete, for mye grus, for hullete veier, har ikke tid i ettermiddag, upraktisk logistikk… Jepp, jeg har mange «gode» unnskyldninger.

Årets sykle til jobben aksjon startet i går, men jeg brukte opptil flere av unnskyldningene over for å ikke sykle i går. Jeg tok derimot med meg skiftetøy og håndduk og gjorde klar garderoben (også kjent som kroken bak døra). Så kunne jeg i alle fall ikke bruke det som unnskyldning igjen. Værmeldingen lovte fantastisk vær i ettermiddag. Det så ikke slik ut da jeg våknet til tjukk tåke, men det var seks grader og tanken på det nydelige været på vei hjem igjen gjorde at jeg klarte å overtale meg selv. Holdt på å snu et par ganger på vei ut, jeg var jo både sent ute og det føltes kaldere enn det angivelig var, men jeg klarte å lure meg selv opp på sykkelen. Og det føltes bra å ha gjort årets første sykle til jobbe tur. Ikke ble det kaldt når jeg fikk opp pulsen heller…

Er du med i sykle til jobb aksjonen? Trenger du motivasjonskampanjer for å øke aktiviteten? Og er du enig med meg når jeg påstår at hjemturen er mye mer slitsom enn veien til jobb?

Abelone

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.