sprukket egg med påskeegg inni

Pinterestinspirasjon til besvær

 

Oreokjeks dyppet i farget sjokolade og pyntet med øyne og nebb

Glutenfri «oreo» dyppet i farget sjokolade og forvandlet til kyllinger.

Jeg viste en liste med 10 søte påskefristelser i forrige uke. Nå har jeg laget en av dem selv: oreo kyllingene. De som jeg tenkte at jeg skulle gjort i fjor og året før der. Det var ikke fullt så enkelt som pintrest skulle ha det til, men da jeg la ut bilde på Facebook fikk jeg mange kommentarer om hvor fine de var. Plutselig føltes de ikke fullt så mislykket som de føltes kvelden før da jeg holdt på med dem.

I følge oppskriften skal man bare putte i en pinne, dyppe og voila. Jeg puttet i en pinne, men i det jeg dyppet forsvant hele kjeksen ned i sjokoladen. Da jeg klarte å få fisker den opp var den for så vidt godt dekt av sjokolade, litt for godt dekt vil jeg si. Er jo greit med litt balanse mellom kjeks og sjokolade liksom… Kjent problem tenkte jeg, det er jo bare å dyppe pinnen i sjokolade først slik at det stivner litt. Men jeg hadde i grunnen ikke tålmodighet den kvelden til å vente på at den skulle stivne skikkelig. Så det funket ikke noe bedre denne gangen.

Jeg endte med å legge alle på et brett, og helle over en skje med sjokolade før jeg penslet det utover. Når den ene siden var dekt og tørket litt snudde jeg dem, gjorde det samme på andre siden og pyntet med øyne og mini sjokolinser.

 

Ungene lot seg likevel imponere og gir tommel opp på smak.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.