Hva er det til middag? Uke 9

Ny uke er i gang, og med det er spørsmålet hva det er til middag. Jeg har fått nye vaner. Mens jeg tidligere planla og gjerne handlet eller bestilte varene i helga, har jeg nå begynt å drøye det til mandag ettermiddag. Grunnen er denne:

Vi har fått holdbart-butikk på Jessheim, og siden unger skal kjøres til trening rett ved på mandager har jeg begynt å legge turen innom der. Vet at mange finner nedpriset mat på vanlige matbutikker også. Det må ha noe med tidspunktet jeg handler på, for når jeg er der finner jeg som regel bare trist salat og sushi. Nå skal det sies at det ikke er alt som er billigere her, det ser ut til at det ofte er en del av de dyrere produktene som ikke har blir solgt og derfor ender opp her. Så litt prisbevisst må man være.

Hva de har på holdbart er svært varierende, så hva menyen blir er ikke godt å si på forhånd. I går kjøpte jeg blant annet champignonburger (som jeg må innrømme jeg er litt skeptisk til at faller i smak hos familien), spanske kjøttboller og melk med kort holdbarhet. Etter holdbart er det over veien til Rema for å fylle på med resten. Å gå på butikk uten handleliste kan jo være ganske… interessant. Med siden man ikke vet menyen er det jo vanskelig å lage en handleliste på forhånd. Så det er vel en viss fare for at det må suppleres med litt i løpet av uka fordi noe ble glemt. Men i går tror jeg at jeg husket det viktigste i alle fall, så nå er jeg klar for ny uke. (Og dersom jeg bare hadde husket at nytt kort medfører at det må registreres i æ-appen, så hadde vi faktisk vært innafor 1000-lappen denne uka. Hvordan er en viss annen blogger fra Sørum klarer dette hver uke uten å kjøpe nedpriset mat er meg en gåte).

Så da blir ukas meny slik:

Mandag: Laks og brokkoli i sweet chilisaus med pasta 🐟🥦
Tirsdag: Vegetarburger med søtpotetfries 🍔
Onsdag: Pannekaker m/blåbærsyltetøy og bacon 🥞
Torsdag: Fiskesuppe med grove rundstykker 🥣
Fredag: Pizzasnurrer 🍕
Lørdag: Kjøttboller i fløtesaus med rotmos🥘
Søndag: Kyllingnuggets med pommesfrites og dipgrønnsaker 🥒

Hva skal du ha til middag? Og handler du nedpriset mat?

Abelone

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.