10 enkle håndarbeidsprosjekter som holder deg varm i vinterferien

Endelig vinterferie! Jeg er klar som et egg. Uka strekker seg foran oss uten noen særlig andre planer enn skitur, brettspill og familietid. Og kanskje litt håndarbeid? Disse enkle prosjektene gjør at jeg klør i fingrene etter å sette i gang med et nytt prosjekt. At flere av dem er gjenbruk er ikke noe minus akkurat.

  1. Når det er kaldt ute er det få ting som slår å krype ned i sofaen under et varmt teppe. Som dette koseteppet strikket på armene
  2. Gulvkaldt? Ikke med tøfler av en gammel genser
  3. Trenger du lue, men kan ikke strikke? Ikke noe problem med denne strikkelua for deg som ikke kan strikke
  4. Enkle votter av en gammel genser (snakker vi matchende lue og votter her tro?)
  5. Håndvarmer er herlig for frysepinner. Tenk at det er så lett å lage!
  6. Stearinlys er koselig, men hvordan er det egentlig man skal kildesortere restene. Når man brenner en del blir det jo ganske mange. Men ikke nå lenger, nå blir det nytt liv til lysrester!
  7. Jeg elsker å varme hendene på kaffekoppen. Nylig kjøpte jeg nye termokopper fra keenkantine. De holder skikkelig godt på varmen, men å varme hendene nytter ikke, så jeg burde definitivt lage meg en søt kaffekoppholder.
  8. Å sette bena på gulvet om morgenen kan være en kald fornøyelse. Med mindre man har et lunt teppe av gamle t-skjorter.
  9. Varmende hånd- og fotkrem høres nesten ut til å være for godt til å være sant.
  10. Pannebånd av fleece kan komme godt med når man skal være ute. Det er selvsagt problemet med microplast når fleece vaskes, men den diskusjonen tar vi ikke nå!

All erfaring tilsier at ferien er for kort for alt jeg har lyst til å rekke. Men hvert år er jeg tidsoptimist. Er det ikke herlig med selektiv hukommelse?

Har du vinterferie? Og skal du kose deg med håndarbeid i ferien?

Abelone

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.