Gjør meg klar til jul

Så er siste arbeidsdag før jul over, og den siste innspurten kan begynne.

Vi har passert 7 slag til jul, men jeg har likevel plan om to til – smultringer og krumkaker. Det har jeg ikke funnet glutenfritt. Heller ikke potetlefse, så det lagde jeg noen av i går. Smaken var faktisk så godt at dersom holdbarhet og frysemuligheter viser seg å være bra går jeg trolig for de fast framover. Julekortene er fremdeles ikke sendt. Jeg har oppdaget at adresselista mi ligger på en ekstern disk jeg ikke har tilgang til for øyeblikket. Den gode løsningen ville selvsagt være å fikse det problemet, for den skal jo være tilgjengelig, men det var det der med skomakerens barn. Jaja, da blir det en romjulshilsen istedenfor. Julegaver har jeg ikke pakket, og nellikappelsinene er fremdeles i byggesett. Juletreet står fortsatt ute. Jeg føler meg gammeldags som venter helt til lillejulaften før vi setter det opp. I morgen får jeg sende ungene på ekspedisjon i boden for å finne juletrepynten. Det er «chaos» (can’t have anyone over syndrome) i alle rom. Hybelkaninene yngler i hjørnene og under spisebordet er det masse smuler. Med andre ord: alt er som normalt! Og jul blir det uansett! Nå lurer jeg bare på om jeg har beregnet nok mat eller om jeg burde kjøpe noen pakker til…?

Men jeg har gjort noe på lista i dag, jeg har gledet noen som gruer seg til jul. Det koster lite for en porsjon middag. Jeg gav like godt ti. I 2018 vurderer jeg å gi tid istedenfor penger til veldedighet. Det koster meg faktisk mer.

Er du klar til jul?

Abelonefacebook, facebook logo, logo, website iconinstagram, instagram logo, logo, website icon

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.