Effektiv julegavehandel

For noen år siden leste jeg om noen som dro utenlands og kjøpte 20 julegaver på åtte timer.  Ei venninne og jeg brukte nemlig å ha en ganske så effektiv juleshopping noen år, alle julegavene på 5 timer eller så. Og vi trengte ikke en gang å reise utenlands. Tenkte jeg skulle dele mine tips for en effektiv julegavehandel: Julegaver, liten gutt i gavehaug,

  1. Skriv liste over alle som skal få gave. Da er du sikker på at ingen blir glemt. Kryss av etterhvert som du har kjøpt.
  2. Finn et kjøpesenter med oppbevaringsskap. Man blir sliten og i dårlig humør dersom man skal bære på alt. Eventuelt kan du legge ting i bilen. (Men det er kjedelig om noen skulle bryte seg inn akkurat den dagen. Den samme venninna lot varene stå i bilen mens hun gikk å kino etterpå. Det endte med en handletur til…)
  3. Dra gjerne på kjøpesenteret på et tidspunkt hvor ikke alle andre er der f.eks. akkurat når de åpner (og i grunnen utenom desember). Da er betjeningen ofte villigere til å pakke inn for deg også. Ta gjerne med merkelapper slik at du kan merke pakken samtidig, ikke all butikker har det.
  4. Ha øynene med deg. Selv om du gikk inn i en butikk med tanke på en person, så kan du komme over den perfekte tingen til en annen.
  5. Det er lov å tenke seg om. Butikken går ikke noe sted, og selv om det bare er en igjen, så er sjansen stor for at tingen fremdeles er der når du er ferdig med de andre gavene om et par timer.
  6. Ha gjerne drikke i veska og legg inn spisepause.
  7. Dra hjem og nyt at du er ferdig!

Det mest effektive julegavetipset er likevel dette: avtal med venninner at dere dropper julegaver til hverandre og heller bruker pengene på å gå ut og spiser middag sammen. Venninnegjengen har hatt det som tradisjon noen år, det kan anbefales.

Abelone

 

 

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.