Lag din egen stressball og bli kvitt stresset

Hånd som klemme på stressball, hjemmelaget stressball,Synes du advent er stressende? Jeg er tidsoptimist og har dessuten tydeligvis ganske selektiv hukommelse når det gjelder advent. Til tross for at jeg gjør meg ferdig med julegaver tidlig, og har senket kravene, så går alltid desember forbi som en virvelvind i julebord, avslutninger og kakebaking. Det hender det blir litt hektiske dager og høye skuldre. Men nå har jeg fått stressball av eldstemann, så i år regner jeg med at jeg ikke ville kjenne noe til det.

Egentlig begynte forsøket litt trist. Turboprinsen hadde kjøpt en stressball da elevbedrifter hadde salg på skolen, men forleden dag gikk det hull på den. Det var godt etter leggetid, og sorgen var stor, men jeg tenkte at det kunne da umulig være umulig å lage slike selv. Et raskt googlesøk bekreftet det, det er verken vanskelig eller dyrt, så dagen etter gjorde vi et forsøk (eller rettere sagt fire). Vi brukte oppskriften i videoen under; ballonger, mel og litt lim er alt som skal til. Det er forresten ikke nødvendig å klippe til flasker for å fylle heller, det går bra om flaska er hard, bare dunk på toppen, så sklir det ned i ballongen.

 

Stressballer,

Du kan selvsagt bare klemme i vei på stressballen, men dersom du ønsker litt mer “systematisk trening”, så finner du noen fine øvelser her.

Ungene snakket om at de ville lage enda flere stressballer og gi bort i julegave. Jeg kjenner jeg er litt stresset ved tanken på at det skal gå hull på dem hjemme hos noen kompiser. I hodet mitt er det selvsagt en full eksplosjon med mel over alt. Jeg satser på at det ikke skjer! Vi får teste disse her hjemme noen dager før vi går for full produksjon. Har også sett at det går ann å lage dem med forskjellig innhold, men jeg er usikker på om slim eller maislim er noe bedre å få utover møbler enn mel.

Har du opplevd (og overlevd) en stressballeksplosjon?

Abelone

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge